MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Record aan cannabis in beslag genomen

07 april 2007 | in Maatschappij, Overheid | 2 Reacties

BlowDe Marokkaanse douane heeft vorig jaar 87 ton cannabis in beslag genomen. Dat is ruim een derde meer dan het jaar voordien en een absoluut record. Daarnaast werden nog eens 52 miljoen sigaretten in beslag genomen in het kader van de strijd tegen namaak schrijft Het Laatste Nieuws.

Vooral in de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla floreert deze praktijk. De kifplant, waarvan cannabis getrokken wordt, groeit vooral in het noorden van Marokko. Een groot deel van de productie wordt illegaal verkocht in Europa.

Er zijn 2 reacties

  1. maghribi
    07 april 2007 om 10:36 uur.

    HOE VEEL ONTSCHULDIG (NEDERLANDERS°)HEBBEN ZE DAN OPGEPAKT.

  2. Ali
    08 april 2007 om 01:17 uur.

    Lang leve de hasjexport, de grootste drijfveer achter de Marokkaanse economie.

Plaats je reactie