MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Onderzoek Marokko naar moordverdachte af

12 april 2007 | in Maatschappij, Overheid | Reageer

ilona nemethHet gerechtelijk vooronderzoek naar Amin M., verdachte van de moord op Ilona Németh, is afgerond. De onderzoeksrechter in de Marokkaanse stad Salé stuurt het dossier eind deze week naar de rechtbank schrijft De Telegraaf.

De advocaat van M. verwacht dat de eerste rechtszitting in Marokko binnen twee weken plaatsvindt. De kans dat M. nog in Nederland voor de rechter verschijnt is nihil, omdat Marokko geen onderdanen uitlevert. Het proces kan enkele maanden in beslag nemen.

Enkele weken geleden werden de documenten met betrekking tot de zaak, waaronder het autopsierapport, naar de rechtbank en de advocaat in Marokko gestuurd. Woensdag kregen onderzoeksrechter en advocaat het laatste document onder ogen. Alle informatie is in het Arabisch vertaald.

Plaats je reactie