MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Helft bevolking slaapt slecht

17 april 2007 | in Economie | Reageer

GeldVan de mensen die weleens schulden heeft gehad, zegt bijna de helft slecht te slapen door geldproblemen. Dat blijkt uit onderzoek dat maandag bij de aftrap van de campagne ‘Blijf Positief’ is gepresenteerd door staatssecretaris Ahmed Aboutaleb (Sociale Zaken). De campagne waarschuwt voor de risico’s van schulden.

Uit een steekproef onder duizend mensen blijkt dat 29 procent van de Nederlanders wel eens schulden heeft gehad. Van hen slaapt 48 procent slecht door te piekeren over rekeningen en schulden.

Uit eerder onderzoek van Sociale Zaken bleek dat 100.000 tot 160.000 mensen achterlopen met de hypotheek en het betalen van gas, elektriciteit en water, aldus de Volkskrant.

Plaats je reactie