MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Project voor Marokkaanse straatkinderen

20 april 2007 | in Marokko | Reageer

percussie en dansateliers voor de Marokkaanse straatkinderenZeventien Vlaamse studenten Sociale Readaptatie Wetenschappen van het hirl trokken in april naar het Marokkaanse Essaouira om er activiteiten te organiseren voor de straat- en weeskinderen. Dat schrijft de Belgische krant De Standaard Online.

De Vlaamse studenten organiseerden percussie en dansateliers voor de Marokkaanse straatkinderen. Op 5 mei worden de resultaten voorgesteld tijdens een projectdag op school. Voor velen was het project een eye-opener. ,,Ik kan de dingen nu beter relativeren” was een uitspraak van een van de deelnemers.

Plaats je reactie