MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aanslagen Marokko jagen toeristen niet weg

21 april 2007 | in Toerisme | 1 Reactie

Toerisme in MarokkoDe zelfmoordacties onlangs in de Marokkaanse stad Casablanca, waarbij zes moslimextremisten en één politieagent omkwamen, hebben nog geen gevolgen voor het toerisme gehad. Dat zeggen branchevertegenwoordigers in Marokko en Nederland.

De ervaring leert dat Nederlanders zich weinig van dergelijke gebeurtenissen aantrekken, aldus woordvoerster Mirjam Dresmé van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Ook vliegtuigmaatschappij Royal Air Maroc en het Marokkaanse toerismebureau zeggen geen afname te constateren schrijft het Reformatorisch Dagblad.

Er is 1 reactie

  1. appie
    08 mei 2007 om 11:06 uur.

    hahaha,gekke nederlanders

Plaats je reactie