MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgische Staatssecretaris naar Marokko

25 april 2007 | in Marokko, Overheid | Reageer

DonfutDidier Donfut, de Belgische Staatssecretaris voor de Europese Aangelegenheden, gaat van 25 tot 27 april naar Marokko om er diverse Marokkaanse hoge politieke gezagsdragers te ontmoeten. Zo zal Donfut zijn Marokkaanse evenknie, de Onderminister voor Buitenlandse Zaken en Ontwikkelingssamenwerking Taieb Fassi Fihri, op 26 april tijdens een bilateraal onderhoud begroeten om het onder meer te hebben over de betrekkingen tussen de Europese Unie en Marokko, de evolutie van het Barcelonaproces en het Europese Nabuurschapsbeleid.

Plaats je reactie