MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bezoek prinses aan Marokko uitgesteld

30 april 2007 | in Gezondheid, Overheid | Reageer

prinses MathildeHet bezoek dat de Belgische prinses Mathilde van 2 tot 4 mei aan Marokko zou brengen, is uitgesteld, zo is zondag bij de woordvoerder van het Paleis vernomen. De prinses zou naar het land gaan als ambassadrice van de VN inzake “kinderen en aids”.

De woordvoerder kon niets zeggen over de redenen van het uitstel en over een nieuwe eventuele datum. Enkele dagen geleden rezen er in de Marokkaanse pers al vragen over de gegrondheid van het bezoek. Ze was wel welkom maar niet als vertegenwoordiger van het aidsfonds van de VN. Volgens de Gazette du Maroc is Marokko “voorzover geweten geen land waar de aidsplaag – God zij dank – geen ravage onder de bevolking heeft aangericht. Wie besmet is, krijgt de gepaste behandeling”.

Plaats je reactie