MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

LogicaCMG en Marokko tekenen contract

01 mei 2007 | in Economie, Marokko | Reageer

LogicaCMGLogicaCMG heeft met de Marokkaanse overheid een overeenkomst gesloten ter bevordering van de leveringscapaciteiten van de IT-services van het bedrijf in het Noord-Afrikaanse land. Zo maakt het internationaal opererend IT-bedrijf bekend middels een persbericht.

Er is overeenstemming bereikt over het verhuizen van bestaande Marokkaanse activiteiten van LogicaCMG naar faciliteiten ‘Casashore’ in Casablanca en ‘Rabat Technopolis’ in Rabat in 2008.

LogicaCMG beschikt in Marokko op het moment over 170 personeelsleden. Dit zal worden uitgebreid naar 220 aan het eind van dit jaar, waarmee de marktpositie van de IT-dienstverlener in Marokko zal worden verbeterd. Dat schrijft DePers.

Plaats je reactie