MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb blij met burgemeester Dales

15 mei 2007 | in Politiek | 2 Reacties

Ahmed AboutalebStaatssecretaris Ahmed Aboutaleb van Sociale Zaken heeft lovende woorden voor Burgemeester Geert Dales van Leeuwarden. ,,Mijn complimenten. Dit is Geert Dales ten voeten uit”, zei de bewindsman gisterochtend in de Heerenveen over het standpunt van de VVD-prominent in de discussie over dubbele nationaliteiten.

Dales vindt dat mensen zelf moeten kunnen kiezen of ze hun tweede paspoort willen behouden, en noemde deze keuzemogelijkheid dit weekeinde op het partijcongres in Rotterdam ,,een dikke liberale plus”.

Aboutaleb, die van Marokkaanse afkomst is en in het bezit is van twee paspoorten, is blij met de uitspraken van de burgemeester: ,,Een liberaal geluid van het zuiverste water.” Aboutaleb sprak zijn complimenten uit tijdens een bezoek aan de Batavus-fietsenfabriek in Heerenveen, schrijft Leeuwarder Courant.

Er zijn 2 reacties

  1. das
    16 mei 2007 om 11:51 uur.

    is het een lebirale geluid of eigen belangetjes

  2. azrou
    17 mei 2007 om 01:00 uur.

    je moet een kontdraaier zijn, anders krijg je geen plek binnen PvdA.

Plaats je reactie