MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongetje al 2 jaar in ziekenhuis

16 mei 2007 | in Gezondheid | 5 Reacties

UZAIn het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) verblijft al twee jaar een Marokkaans jongetje, bijna volledig afgesloten van zijn familie. Salmane was vier toen hij in juni 2005 naar België kwam voor een indringende medische ingreep. Twee jaar later verblijft Salmane nog steeds in het ziekenhuis.

Zijn familie houdt nog wel contact met hem via de webcam en de telefoon, maar na twee jaar ziekenhuisverblijf wordt gezocht naar een betere oplossing. In een video-interview zegt een woordvoerder van het Universitair ziekenhuis dat het om een zeer uitzonderlijke situatie gaat.

Er zijn 5 reacties

 1. Yassin
  16 mei 2007 om 02:01 uur.

  moge allah hem beter maken inshalla

 2. Hrizia
  16 mei 2007 om 09:10 uur.

  Allah ie shafih inshaAllah!

 3. Sihem
  16 mei 2007 om 09:56 uur.

  Amin!

 4. mhamed
  16 mei 2007 om 11:43 uur.

  ALLAH ISCHAFIEH AMIEN.

 5. maryam
  16 mei 2007 om 06:43 uur.

  salam
  moge allah swt hem beter maken incha allah,
  en moge allah swt zijn fam veel sabr geven.
  ameen ya rabba al3alameen.

Plaats je reactie