MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tuinbouwmissie LNV naar Marokko

26 mei 2007 | in Economie, Marokko | Reageer

Tuinbouwvakbeurs Sifel De directie Industrie en Handel van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Nederlandse ambassade in Rabat organiseren eind dit jaar een tuinbouwmissie naar Marokko. Deze missie vindt plaats van maandag 3 december t/m zaterdag 8 december 2007. In dezelfde periode wordt in Agadir de internationale tuinbouwvakbeurs Sifel georganiseerd.

De missie geeft tuinbouwondernemingen, tuinbouwgerelateerde bedrijven, organisaties die zich bezig houden met bijvoorbeeld zaden, kassenbouw, irrigatiesystemen, groenten en fruit, bloemen, verpakkingen, bestrijdingsmiddelen, alsmede export- en importorganisaties en kennisinstellingen een unieke gelegenheid om met lokale partners in contact te komen.

Plaats je reactie