MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hofstadverdachte Rachid B. niet vergiftigd

01 juni 2007 | in Maatschappij | 3 Reacties

Rachid B.Het Openbaar Ministerie (OM) heeft niet kunnen vaststellen dat voormalig terrorismeverdachte Rachid B. als gevolg van een misdrijf is overleden. Dat heeft justitie laten weten. “Het grondige medische en tactische onderzoek hebben geen aanwijzingen opgeleverd dat het hier om een misdrijf zou gaan”, concludeert het OM.

De 33-jarige B. werd in juli dood in zijn woning in Zierikzee gevonden. Zijn vrienden en familie dachten dat hij was vergiftigd. In november meldde het OM al dat dit niet het geval bleek te zijn, maar dat het onderzoek naar de exacte doodsoorzaak daarmee nog niet was afgerond. Dat is nu wel het geval.

B. werd eind maart 2006 uit voorarrest vrijgelaten. Het OM schatte de kans dat hij kon worden veroordeeld voor deelname aan een criminele terroristische organisatie klein in. De man werd daarom uiteindelijk ook niet voor deze verdenking vervolgd

Er zijn 3 reacties

 1. dina
  01 juni 2007 om 07:00 uur.

  en daar is een mooi muziek en nog een s doei groetjes dina

 2. batata
  01 juni 2007 om 11:34 uur.

  wat?????? snap het niet dina

 3. Henk
  22 juli 2007 om 03:58 uur.

  Niet te geloven….En het is niet belangrijk om te vermelden wat nu WEL de doodsoorzaak was?????

  Dit zaakie stinkt.

Plaats je reactie