MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wint WK Amsterdam

04 juni 2007 | in Sport | 9 Reacties

Marokko wint WK AmsterdamHet WK Amsterdam is dit jaar overtuigend gewonnen door Marokko. In de finale werd Suriname met 3-0 verslagen. Vanaf het eerste fluitsignaal was Marokko de betere ploeg. Met een paar diepe ballen kwamen de eerste gevaarlijke momenten uit Marokkaanse hoek.

Door twee knappe acties ging Marokko met een 2-0 voorsprong de rust in. Na rust oefende Suriname meer druk op, maar het mocht niet baten.

Tegen het einde van de wedstrijd mocht niemand anders dan Ali B invallen. Twee minuten later beging de Surinaamse keeper een harde overtreding. Ali B, die een echte voetballiefhebber is, schoot de penalty genadeloos in: 3-0 voor Marokko.

Vorig jaar won Ghana de titel. Dit jaar mag Marokko zich een jaar lang de ‘Wereldkampioen van Amsterdam’ noemen.

Er zijn 9 reacties

 1. figo
  04 juni 2007 om 09:20 uur.

  was echt een supertoernooi.. vooral osama,bilal als uitblinkers.. organisatie was ook top en was heel gezellig en hoog niveau voetbal.. groeten van een voetballiefhebber..

 2. zomaar
  04 juni 2007 om 09:26 uur.

  oeps

 3. batata
  04 juni 2007 om 02:46 uur.

  yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh hebben we eindelijk wat gewonnen

 4. Nihad
  04 juni 2007 om 03:22 uur.

  Staat het stadion er nog 😉

 5. Studente
  04 juni 2007 om 03:38 uur.

  Oke het is niet het WK of zo mensen..

 6. mhamed
  04 juni 2007 om 04:22 uur.

  zo mag ik het lezen .wij marokkaanen kunnen ook sportief en posetief zijn.
  top en ga zo door.

 7. Maghreb.NL » Blog Archive » Marokkanen stoten Surinamers van troon
  04 juni 2007 om 04:31 uur.

  […] Surinamers werden lang gezien als de betere voetballers die het Nederlandse voetbal kleurrijk maakten. Hun rol wordt echter steeds meer overgenomen door Marokkanen. Dat blijkt o.a. uit de 3-0 overwinning van ‘Marokko’ op ‘Suriname’, tijdens het WK Amsterdam. Aan dit toernooi streden allochtonen uit 32 landen om de felbegeerde titel, waarmee ‘Marokko’ vandoor ging. […]

 8. mocrogirl
  13 juni 2007 om 09:30 uur.

  jaahaaa wij zijn gwn de beste in voetbal ookal is het maar een nep wk groettiesss aaan ali b die de penalty nam

 9. ex-onbevooroordeelde
  13 juni 2007 om 05:11 uur.

  Marokko was inderdaad de betere ploeg. Wat wel gezegd moet worden is dat Ali B ‘inviel’ zonder dat er iemand ‘uitviel’. Zodoende stond Marokko een tijdje met 12 man op het veld..het was vervolgens ook discutabel of Ali toen maar mocht invallen slechts om de penalty te nemen…
  Dat gezegd hebbende wil ik kwijt dat Marokko desondanks verdiend de wedstrijd heeft gewonnen.

Plaats je reactie