MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Riagg mag in Marokko hulp blijven geven

06 juni 2007 | in Gezondheid | 3 Reacties

Riagg-RijnmondDe Rotterdamse Riagg mag psychiatrische zorg blijven verlenen aan vakantiegangers in Marokko. Uit onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) blijkt dat de Riagg volgens de wet werkt. Minister Klink van volksgezondheid ziet geen reden de wet aan te scherpen.

De Riagg Rotterdam-Noord detacheert s zomers gedurende zes weken twee verpleegkundigen bij een Marokaans ziekenhuis. Dat kost 30.000 euro en wordt betaald uit de AWBZ-gelden. Volgens de NZa mag dit. ,,Ze betalen het uit een potje voor kennisbevordering. Dat is bovendien goedgekeurd door het zorgkantoor’’ , aldus NZa-voorzitter Frank de Grave in het Algemeen Dagblad.

Er zijn 3 reacties

 1. mhamed
  06 juni 2007 om 10:37 uur.

  ik vindt het heel normaal hoor dat riagg hulp biedt in het buiteland,het is marokko vandaar gra wilders daar een ophef heeft over gedaan.
  maar zo zie je maar gelukkig zijn er nog mensen die juist begrip hebben voor de zieke mensen al zijn ze elders.

 2. Ayoub
  06 juni 2007 om 04:23 uur.

  vind ik nou ook 😉

 3. Henk -Rotterdam
  06 juni 2007 om 04:35 uur.

  Ik mis in alle vragen de de uitkomsten over de kosten die alle ambulante hulp in alle andere landen kost verleend aan Nederlanders met vakantie en degene die overwinteren in het buitenland.
  Het is misschien verstandig de Grote Blonde Leider er op te wijzen dat indien nodig deze hulp ook in Hongarije kan worden verleend of in Israel als hij weer eens met vakantie is en geestelijk instort van al zijn dagelijkse haatzaaiende praktijken.
  Kijken we ook niet op een paar centen

Plaats je reactie