MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Reportage chirurgen in Marokko

07 juni 2007 | in Gezondheid, Marokko | 3 Reacties

Chirurgen in Marokko Op initiatief van Stichting Karam is een team van Nederlandse chirurgen afgereisd naar ‘Kliniek Rif’ in de Marokkaanse provincie Tetouan, om een week lang gratis tientallen kansarme gehandicapte kinderen en volwassenen te opereren. Daarnaast zijn honderden ingezamelde medische spullen uitgedeeld. Het team, dat uit drie plastisch chirurgen en twee operatieassistentes bestaat, is verbonden aan verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Tientallen patiënten met een aangeboren afwijking of met een handicap door een ongeluk, meldden zich aan voor een gratis operatie. Het medisch team uit Nederland heeft uiteindelijk een eindselectie gemaakt van 36 mensen die daadwerkelijk zijn geholpen. NioScoop reisde ook mee een volgde dit unieke experiment op de voet.

Uitzending NioScoop, 10 juni 2007, 13.00 tot 13.30 uur, Nederland 2
Herhaling op zaterdag 16 juni, 11.25 – 11.55 uur, Nederland 2

Er zijn 3 reacties

 1. mhamed
  07 juni 2007 om 11:27 uur.

  dank voor iedereen die heeft mee gewerkt aan dit project,en natuurlijk ook de chirurgen uit nederland.

 2. BROTHER
  07 juni 2007 om 01:48 uur.

  Geweldig nieuws.

  Geertje heeft weer een onderwerp om een spoeddebat aan te vragen in de 2de kamer. ik hoor hem al roepen “chirurgen uit NL gaan de Marokkanen helpen met de NL shit belastingcenten”

 3. Cutchia
  07 juni 2007 om 05:09 uur.

  Yallatif clinique rif is een van de duurste klinieken in tetouan

Plaats je reactie