MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Abdel F: ‘Abdellaoui is oplichter’

09 juni 2007 | in Maatschappij | 2 Reacties

Yassine AbdellaouiOplichting en valsheid in geschrifte. Daarvan wordt in een kort geding ex-NAC-voetballer Yassine Abdellaoui beschuldigd. Dat naar aanleiding van de poging van Abdellaoui om zijn oude vriend Abdel F. via de rechter te dwingen 90.000 euro te betalen. Volgens de advocaat van Abdel F. probeert hij geld binnen te slepen omdat hij blut is.

De ex-prof zegt dat Abdel veel geld van hem leende, maar nooit terugbetaalde. Onlangs dook echter een politieverklaring van Abdellaoui uit 2003 op, waarin hij zegt dat het allemaal wel meevalt met die leningen.

Advocate van Abdellaoui, C. Simmelink, zegt dat de voetballer de verklaring heel anders interpreteert. De ex-prof, die nu in Marokko woont, zit ook niet aan de grond. “Zijn bedrijf loopt goed.”

Verder vindt zij dat de verklaring bekend had moeten zijn bij F. en zijn advocaat. Hij zit immers al lang in diverse dossiers van de witwaszaak waarin F. en Abdellaoui verdachte zijn. In diezelfde zaak heeft F. overigens ook eens verklaard wel geld te hebben geleend, schrijft het BN/DeStem.

Er zijn 2 reacties

 1. Choukri
  09 juni 2007 om 11:09 uur.

  lekker boeiend
  laat ze het in de rechtzaal uitvechten. Voor mij hoort dit bericht hier niet.

  Ik zou tegen de redactie willen zeggen zoek eens een keertje naar nieuws ipv die onzin berichtjes die mondjesmaat komen.

  Het is zo’n bekende site met oooooh zo weinig nieuws.

 2. Maghreb Magazine » Soap rond Abdellaoui duurt voort
  05 augustus 2007 om 12:39 uur.

  […] Abdellaoui liet een maand geleden het huis van een voormalige vriend uit zijn NAC-tijd, Abdel F., in het openbaar verkopen. F. zou ongeveer een ton van Abdellaoui hebben geleend en dat nooit hebben terugbetaald. Abdel probeerde de verkoop via een kort geding te voorkomen, maar dat mislukte. […]

Plaats je reactie