MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse bondscoach roept Ramzi op

10 juni 2007 | in Sport | 10 Reacties

Adil RamziAdil Ramzi is door de Marokkaanse bondscoach Mohammed Fakhir opgeroepen voor het nationale elftal van Marokko. De middenvelder zal met de ploeg een trainingskamp meemaken tussen 7 en 10 juni. Deze trainingen zijn bedoeld als voorbereiding op het interlandduel van 16 juni tegen Malawi. Het duel wordt gespeeld in het kader van de Afrika Cup 2008 in Ghana.

Ramzi zelf wordt de laatste tijd regelmatig in verband gebracht met buitenlandse clubs die geïnteresseerd zouden zijn in de aanvallende middenvelder. Het is daarom nog niet zeker of hij volgend jaar nog steeds in de Eredivisie speelt.

Er zijn 10 reacties

 1. Abdess
  10 juni 2007 om 02:06 uur.

  faghir moet weg eerst dan komt met marokko goed

 2. Berkany
  11 juni 2007 om 10:42 uur.

  Ik heb marokko tegen zimbawe zien voetballen, het was slecht slecht , de bal kreeg geen rust tak tak tak tak verkeerde pasjes was een speler die goed was.het tijd van zairi karkouri hadji en ramzi zijn over moet nieuwe spelers en trainer komen . ik heb gisteren jong belgie zien spelen met de marokkanse failani prachtig.

 3. batata
  11 juni 2007 om 04:34 uur.

  zo slecht heeft marokko nou ook weer niet gespeelt tegen zimbabwe de eerste helft vond ik ze zelfs goed spelen de tweede helft was wel veeeel minder maar het gaat de goede kant op met marokko fakhir begint ze verstand eindelijk te gebruiken het komt wel goed
  africacup here we come

 4. kano
  12 juni 2007 om 06:55 uur.

  eerst afwachten wat ze tegen Malawi gaan doen, als ze verliezen dan moet faghir z”n koffers inpakken.

 5. aklim
  12 juni 2007 om 07:35 uur.

  ewa marokko heeft genoeg goeie speleres maar die worden niet op geroepen
  dus las marokko een goede toekomst wil dan moet ze naar spelers kijken in europa

 6. lotfi
  12 juni 2007 om 09:34 uur.

  ik vond sofiane van raja cassablanca best goed

 7. mhamed
  14 juni 2007 om 11:43 uur.

  HOU NOU OP MET VAN MAROKKO HEEFT GOEDE SPELERS EN WE GAAN HET MAKEN ………ENZ ……NEZ
  wat heeft marokko nou gepresteerd in de afgelopen twintig jaar!!!!!!!!!!helamaal NIKS.
  en de aankomende twintig jaar ook NIET als marokko corupt blijft.

 8. berkane
  14 juni 2007 om 02:30 uur.

  weet je wat er moet gebeuren marokko heeft zwaar een nieeu coch nodig

 9. WATANI
  17 juni 2007 om 05:13 uur.

  marokko moet eens beginnen met een vaste elftal dan elke keer nieuwe nieuwe spelers hoe kunnen ze nou aan elkaar wennen spelers zijn van topniveau vind ik maar beter geweest als gewoon badou zaki als trainer bleef. bij de marokkaanse bond maken ze er een grote zooitje van CORRUPTE MATHEFUCKERS MET HUN SIJASAAA

 10. jamal
  14 juni 2008 om 12:33 uur.

  kjytjdhyde;klklgdhbhnbsfh
  bbndfhgdn,ngtbfgd:mmpdjhjkdu!:;h

Plaats je reactie