MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Familie Nemeth naar Marokko

11 juni 2007 | in Maatschappij | Reageer

ilona nemethZowel familie van de vermoorde Ilona Németh, als familie van de verdachte Amin M. zijn vandaagaanwezig bij de rechtszitting voor de Marokkaanse rechtbank in Sale. De 34-jarige NPS-medewerkster uit Utrecht werd sinds 17 juli 2004 vermist. Pas na een jaar werd ze gevonden, begraven in een parkje achter een sporthal in Overvecht. Amin A. is de enige verdachte.

Gezien de situatie ter plaatse is het onvermijdelijk dat de families Németh en M. elkaar bij de rechtbank tegenkomen. Om in de rechtszaal te komen, moeten alle belangstellenden door een ruimte schrijft het Algemeen Dagblad.

RTV Utrecht besteedt vanaf maandagochtend uitgebreid aandacht aan het proces tegen Amin M., de vermoedelijke moordenaar van de Utrechtse Ilona Németh. De verslaggevers Fatima Naumann en Jamal Hamid zijn afgereisd naar Marokko om de zaak te volgen. M. wordt in Marokko berecht omdat hij daar is gearresteerd.

Plaats je reactie