MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sevilla wil Boulahrouz overnemen

18 juni 2007 | in Sport | 4 Reacties

boulahrouzUEFA-Cupwinnaar FC Sevilla heeft de beste papieren om Khalid Boulahrouz over te nemen van Chelsea. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. De verdediger heeft onlangs van de Londense club te horen gekregen, dat hij na één seizoen alweer mag vertrekken bij de ‘Blues’ ondanks een nog tot medio 2010 doorlopend contract.

De Oranje-international gaf weliswaar eerder te kennen dat hij de concurrentie aan wil gaan bij Chelsea, maar de kansen op speeltijd zijn nog verder geslonken nu behalve Alex ook de Israëlische centrumverdediger Tal Ben Haim van Bolton Wanderers erbij is gehaald voor komend seizoen. Sevilla had al eerder interesse voor Boulahrouz, die recent ook met enkele Duitse clubs, waaronder Bayern München, in verband is gebracht

Er zijn 4 reacties

 1. Berkany
  18 juni 2007 om 01:43 uur.

  Ik was van begin tegen dat bola naar chelsea ging ,ok voor geld is goed maar voor sportief niet ,daarom moet je naar andere club gaan om te spelen.

 2. yassin
  18 juni 2007 om 09:35 uur.

  die jongen kan echt iets brijken in clubs waar ze hem laten spelen , maar hij moet ook door zetten anders word hij net als die dome spelers .

 3. Relaxtro
  18 juni 2007 om 10:36 uur.

  Boula moet zorgen dat hij aan spelen toe komt, geld is fijn, maar het gaat toch om de sportiviteit (al valt dat bij de speelstijl van Meurinho vaak te betwijfelen)

 4. sidiberkane
  26 juni 2007 om 08:39 uur.

  als hij zen nivo wil begrote moet hij meer speel tijd krijgen

Plaats je reactie