MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benefietconcert in Paradiso met Douzi

21 juni 2007 | in Muziek | 1 Reactie

Benefietconcert met DouziOp zondag 24 juni is er in Paradiso Amsterdam een benefietconcert voor gehandicapte kinderen in Marokko. Het concert is georganiseerd door de leerlingen van klas Z40 van het Montessori College Oost. Naast zanger Douzi treden dj Saif en dekka Marrakchia band Ali Baba op.

De leerlingen van MCO willen tijdens de benefietavond geld ophalen voor een bus die verstandelijk gehandicapte kinderen in Berkane (Noord Marokko) naar school kan brengen. Deze bus is nodig omdat de kinderen niet met het openbaar vervoer kunnen reizen en veel ouders niet over voldoende middelen beschikken om hen zelf te brengen. De actie van de leerlingen wordt gesteund door het Marokko Fonds.

Plaats: Paradiso Amsterdam
Tijd: zondag 24 juni 18.00-22.00
Entree gratis

Er is 1 reactie

  1. BERKANIA
    21 juni 2007 om 02:38 uur.

    zeker goed Initiatief van de leerlingen

Plaats je reactie