MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ummah Wahidah slaat nieuwe weg in

28 juni 2007 | in Maatschappij | 2 Reacties

ummahDe Marokkaanse stichting Ummah Wahidah in Maasluis slaat na zeven jaar een nieuwe weg in. ’De stichting heeft haar zwakke en sterke punten ontdekt en hierbij komt een nieuwe start en een frisse wind goed van pas,’ maakt Umah Wahidah bekend.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat de stichting met ingang van komend jaar plannen ’vanuit een bredere visie vormgeven’. Aan het einde van dit jaar worden de nieuwe plannen en koers gepresenteerd aan de gemeente en andere samenwerkingspartners. In elk geval wil de stichting nog transparanter worden dan die nu al zegt te zijn.

Ummah Wahidah wil de komende jaren uitbloeien tot een toonaangevende organisatie op lokaal, regionaal en nationaal niveau. De stichting wil een voorbeeldfunctie gaan vervullen voor de omringende gemeenten. Het bestuur stelt zich tot taak om Ummah Wahidah te positioneren als dé stichting in de regio. ’De organisatie van Ummah Wahidah is trots op Maassluis en dit willen wij ook naar buiten toe uitdragen.’

Er zijn 2 reacties

 1. krimo
  28 juni 2007 om 03:22 uur.

  vaag artikel, wat doet die stichting?

 2. Rambo
  29 juni 2007 om 11:18 uur.

  Google…………………luilak!
  Trouwens het is wat doet deze stichting? Sorry, maar ik ben gevoelig voor taalfouten. Maar ik ben het met je eens dat dit artikel wat duidelijker had gemogen.

Plaats je reactie