MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meerdere relschoppers hebben zich gemeld

29 juni 2007 | in Maatschappij | 5 Reacties

relschoppersVijf Marokkaanse relschoppers hebben zich bij de politie gemeld sinds Opsporing Verzocht beelden heeft uitgezonden van de ongeregeldheden op het veld na afloop van het oefenduel Jong Oranje – Jong Marokko, vorige maand in Tilburg. Het gaat om vijf verdachten uit Nijmegen (3) en Zeist (2), meldde de politie donderdag.

In de uitzending werden twaalf foto’s getoond van aanhangers van Jong Marokko die het veld bestormden en vernielingen aanrichtten in het stadion van Willem II.

De politie kondigde donderdag aan dat in de eerstvolgende uitzending van Opsporing Verzocht komende dinsdag nieuwe beelden aan de orde komen van nog meer verdachten. De recherche is in totaal op zoek naar twintig relschoppers. Op de dag zelf werden al 26 arrestaties verricht, meldt Metro.

Er zijn 5 reacties

 1. Maktab
  29 juni 2007 om 10:01 uur.

  Misschien hebben ze nu hun lesje geleerd, hoewel… Sommige mensen moeten gewoon rellen schoppen. Het is als een verslaving. Gek dat het voornamelijk bij voetbal voorkomt en niet bij andere sporten..

 2. mhamed
  29 juni 2007 om 04:27 uur.

  ik hoop echt dat deze jongens nou eens gaan denken waarom zij dat gedaan hebben,hoewel ze nu zelfs naar de politie gaan.

 3. mo
  29 juni 2007 om 07:46 uur.

  kijk is!
  dus als je domboos wil pakken moet je camera’s hangen

  hahahahhahaha

 4. Realist
  29 juni 2007 om 09:09 uur.

  Opmerkelijk inderdaad. Je zou eerder denken dat er bij ”agressieve” sport bijvoorbeeld boksen, dit soort acties denkbaar zijn. Maar goed voetbal is een sport waarbij trots voor (vader)land, of haat jegens een land sterk een rol spellen.

 5. vrouw80
  04 juli 2007 om 10:04 uur.

  MAROKKANEN WILLEN VAAK GEWOON AANDACHT EN DAT BEWIJZEN ZE WEER! WIJ MAROKKANEN MOETEN ONS ATIJD WEER OP DE VOORGROND PLAATSEN, IS HET NIET VANWEGE OPENLIJK GEWELD , DAN VERZINNEN ZE WEER IETS ANDERS. WANNEER KOMT ER EENS TIJD DAT WE GAAN NADENKEN VOOR DAT WE IETS GAAN DOEN! IK VRAAG MIJ AF KOMT DIE TIJD WEL VOOR DE MAROKKANEN………………………..

Plaats je reactie