MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dodelijk slachtoffer blijkt vrouw te zijn

01 juli 2007 | in Maatschappij | 9 Reacties

flatwoningHet dodelijke slachtoffer van een misdrijf aan de Harperhof in Boxtel blijkt een 29-jarige Marokkaanse vrouw te zijn. Haar ex-partner wordt nog steeds vermist. De politie heeft inmiddels wel al contact gehad met collega’s in Marokko om de familie in te lichten en eventueel de ex-partner te achterhalen. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Het stoffelijk overschot van de vrouw werd op 20 juni in de flatwoning aangetroffen en lag daar al enige tijd. Buren meldden bij de vondst van de vrouw stankoverlast. De politie meldt dat het slachtoffer waarschijnlijk eerder weken dan maanden in de woning heeft gelegen.

In de relatie tussen de man en de vrouw zou sprake zijn geweest van huiselijk geweld. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de verblijfplaats van de ex-partner van het slachtoffer. Daarnaast zoekt de politie getuigen die de laatste tijd verdachte omstandigheden hebben gezien rondom het gezin, en die het slachtoffer voor haar dood nog hebben gezien.

Het stoffelijk overschot van de vrouw is inmiddels ter beschikking van de familie gesteld. Of de vrouw in Nederland of Marokko wordt begraven is de politie niet bekend. De zorg voor het driejarige zoontje van het slachtoffer is tijdelijk door Jeugdzorg overgenomen.

Er zijn 9 reacties

 1. Good Girls
  01 juli 2007 om 08:53 uur.

  een vraagje de vrouw heeft weken of maanden in haar flat dood gelegen, en waar was die 3 jarige zoontje was ie de hele tijd in de woning??????

  Allah ie rahma

 2. yassin
  01 juli 2007 om 04:10 uur.

  De zoveelste drama,we zien dat het steeds vaker gebeurd dat een man zijn ex vermoord.Welke man kan nou zijn zoontje moederloos laten.Het moet vreselijk zijn geweest als haar zoontje daar al die tijd bij haar was.ik heb hier eigenlijk geen woorden voor.

 3. Meknassi
  01 juli 2007 om 04:20 uur.

  @ Good girls,

  Ja, dat is een heel goeie vraag.

 4. MALIKA
  01 juli 2007 om 07:14 uur.

  INA LILAH WA INA LIHI RAJI3OUN

 5. kano
  02 juli 2007 om 10:40 uur.

  de kinderen die achterblijven die gaan lijden, kun je nagaan een 3 jarige kind zonder moeder, het is echt triest

 6. mhamed
  02 juli 2007 om 02:08 uur.

  ALLAH jarhamha. en wens haar kindje alle aardse geluk toe.en de vader moet gevonden worden zodat hij aardes straf niet kan ontlopen.

 7. Maktab
  02 juli 2007 om 05:54 uur.

  Soubhanallah. Het wordt steeds erger met de mensen. Ik vroeg me inderdaad ook af of dat zoontje van 3 de hele tijd aanwezig was bij “mama”. Meskien

 8. vrouw80
  04 juli 2007 om 09:57 uur.

  TRIEST EN VERSCHRIKKELIJK. WELKE IDIOOT DOET DIT ZIJN GEZIN AAN. DIT IS HET ZOVEELSTE SLACHTOFFER VAN HUISELIJK GEWELD. MAROKKANEN WORDT WAKKER, DIT KAN NIET IN ONZE SAMENLEVING EN DIT PAST OOK NIET. HIER MOET ER WAT AAN GEBEUREN. IK ZOU MAAR 1 ADVIES GEVEN; MELD HUISELIJK GEWELD ALTIJD BIJ DE POLITIE DIE KUNNEN EERDER INGRIJPEN WORDT HET TE LAAT IS, DEZE VROUW HAD NOG IN LEVEN KUNNEN BLIJVEN ALS ER INGEGREPEN WAS.

 9. Good Girls
  05 juli 2007 om 08:09 uur.

  vrouw 80

  je hebt wel gelijk altijd vermelden aan de politie, maar je moet weten de dood is maktoub als het je tijd is, dan is het je tijd je kan niet Allah SWT plannen veranderen het is zielig hoe ze is overleden maar het was haar tijd.

  Allah ie hatina moeta mestoura

  oe Allah ie rahma

Plaats je reactie