MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Intent begint startersmissie naar Marokko

01 juli 2007 | in Economie | 3 Reacties

MarokkoGisteren was het 2e deel op TV te zien van de Nederlandse Marokkaan die een stroopwafelfabriek begint in Marokko; het verhaal van Mimoun El Arkoubi. Inmiddels heeft ondernemersorganisatie IntEnt in het kader van ‘ondernemen in het buitenland’ een nieuw project opgestart: de startersmissie.

Tien jonge Marokkaanse Nederlanders gingen voor een tiendaagse trip naar Marokko om hun droom voor te bereiden. En dat is een onderneming beginnen in het vaderland. Het TV programma EénVandaag volgde deze ondernemers en heeft daar een uitzending aan besteedt, welke hier te zien is.

Er zijn 3 reacties

 1. Good Girls
  02 juli 2007 om 07:38 uur.

  nou ik vind het een goed dat je een bedrijf wilt opstarten in maroc, maar is een stroopwafel fabriek nou echt een goed idee, we hebben in maroc shabakija de lekkerste maroc koekie ( de maroc stroopwafel) echte honing met zoveel gezonde ingredienten in.

  Maar ik wens je nazah

  Allah ie wafak koem

 2. maghrebi
  02 juli 2007 om 12:02 uur.

  Suc6 allemaal,Blad hia Blad !!!

 3. Maktab
  02 juli 2007 om 09:03 uur.

  Ik denkt dat iedere marokkaan dit graag zou willen als de mogelijkheid er zou zijn. Je eigen bedrijf beginnen en werkgelegenheid creeren om de economie op te bouwen. Ik hoop dat ze allemaal slagen.

Plaats je reactie