MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Karim El Ahmadi niet naar Feyenoord

08 juli 2007 | in Sport | Reageer

El AhmadiDe Telegraaf meldt dat Feyenoord geen moeite meer zal doen om Karim El Ahmadi over te nemen van FC Twente. De middenvelder van Marokkaanse afkomst maakte het afgelopen seizoen veel indruk en de Rotterdammers zouden interesse hebben in de middenvelder.

Volgens trainer Bert van Marwijk grijpt Feyenoord naast FC Twente-middenvelder El Ahmadi. “Ik heb begrepen dat zijn komst onhaalbaar is”, aldus Van Marwijk.

Plaats je reactie