MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nourdin Boukhari terug bij Sparta

08 juli 2007 | in Sport | 1 Reactie

Nourdin BoukhariNourdin Boukhari speelt de komende seizoenen voor Sparta. De 27-jarige Marokkaanse aanvaller heeft zaterdag in Rotterdam een driejarig contract ondertekend. Boukhari speelde al van 1999 tot en met 2002 voor Sparta.

Na een avontuur bij Ajax belandde de speler vorig jaar bij FC Nantes. Dat leende hem afgelopen seizoen uit aan AZ. Zijn voetbalcarrière begon hij bij Neptunes in Rotterdam, alvorens hij naar HOV verhuisde. Hier brak hij door en stonden de scouts van o.a. Utrecht, Exelsior en Sparta Rotterdam in de rij. Hij koos uiteindelijk voor de club uit de buurt waarin hij opgroeide, Sparta Rotterdam.

Er is 1 reactie

  1. ali
    09 juli 2007 om 08:09 uur.

    is boukhari kan veel beter club krijgen

Plaats je reactie