MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse kunst in Wereldmuseum

11 juli 2007 | in Kunst | Reageer

Marokkaanse kunstHet Wereldmuseum Rotterdam presenteert vanaf woensdag een schilderijententoonstelling van kunstenaarscollectief Al’Lamma uit Casablanca. De expositie vloeit voort uit het bezoek van burgemeester Opstelten aan Casablanca, een zusterstad van Rotterdam begin vorig jaar.

Daar was hij zo onder de indruk van het geëxposeerde werk dat hij besloot een expositie van het Collectif Al’Lamma’ in Rotterdam te helpen realiseren.

Een aantal leden van het Collectif Al’Lamma heeft speciaal voor deze Rotterdamse tentoonstelling nieuw werk vervaardigd. Opstelten zal vandaag om 18.00 uur zelf de opening verrichten van de tentoonstelling, die loopt tot 1 augustus.

Plaats je reactie