MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mo Achahboun vervangt Karl Noten

22 juli 2007 | in TV | 11 Reacties

Mo AchahbounDe plek van Karl Noten bij Avro’s Nederland in Beweging wordt opgevuld door Mo Achahboun die eerder als coach bij ‘De Afvallers’ was te zien. Dat meldt De Telegraaf. Het programma waarin Karl al jaren te zien was, werd onlangs per direct van het scherm gehaald, omdat de sportieve presentator is beschuldigd van het bezit van kinderporno.

Volgens de krant heeft de nieuwe bewegingscoach Mo Shownieuws laten weten dat het programma wel toe is aan een ‘frisse wind’ en zegt op 1 augustus aanstaande met de Avro om de tafel te gaan.

Er zijn 11 reacties

 1. Frans scharrenberg
  22 juli 2007 om 10:34 uur.

  Welja toe maar.
  Als het maar geld opbrengt dan worden principe`s snel overboord gemikt. Ze konden zeker geen blanke Nederlander vinden …..

 2. Henk -Rotterdam
  22 juli 2007 om 12:15 uur.

  En niet alleen het programma is aan een “frisse wind” toe.
  Een gedeelte van Nederland ook gelet op de reactie.

 3. studente
  22 juli 2007 om 04:58 uur.

  En wat bedoel je daar weer mee Frans..?????

 4. Medina
  22 juli 2007 om 05:27 uur.

  Ik wens hem veel succes!

 5. good girl
  22 juli 2007 om 06:19 uur.

  gefeliciteerd leuk echt leuk , nou hebben we een maroc bij de tv programma just like ali b, yes r, nabilaa marhaben, touriya haroud, miriam housani, hopelijk vvveeeeel en veeeel meer .

 6. inayat
  23 juli 2007 om 01:07 uur.

  Frans scharrenberg: er zijn weinig blanke Nederlanders met ritmegevoel, die kunnen dansen, goed kunnen sporten EN er ook nog goed uitzien. De meeste hebben een bleke huid die ze in de zomer proberen bruin te maken, totaal geen ritmegevoel en kunnen alleen sporten met EPO e.d. Blanken zijn gewoon beter in een grote bek hebben, klagen en klagen en lekker langs de zijlijn lopen lullen dat ze het beter kunnen.

  Overigens lijkt Mo meer op een ‘blanke Nederlander’ als je hem vergelijkt met Karl Noten. Maar goed, jij hebt liever een echte ariër he.

 7. brother
  23 juli 2007 om 02:59 uur.

  Ja Frans, jij begrijpt het Nederlandse cultuur “als het maar geld opbrengt” verkopen ze zelfs hun ouders.

  Maar in dit geval gaat het toch om talent. Als je ziet dat een allochtoon is aangenomen ipv een autochtoon, dan is de kennis en kunde van de allochtoon minstens 2x beter.

 8. Trainer
  23 juli 2007 om 11:53 uur.

  Jammer dat Shownieuws het verhaal van Mo niet bij de AVRO heeft gecheckt.
  De AVRO zegt namelijk dat het verhaal van Mo niet klopt en hij NIET de vervanger van Mo is.
  De AVRO is nog op zoek naar de vervanger en doet binnenkort een casting.
  Mo zit niet bij de geselecteerde kandidaten.

 9. brother
  24 juli 2007 om 12:32 uur.

  Trainer, ik moet je eerlijk bekennen dat ik als Moslim er ook helemaal niet blij mee zou zijn als hij bij die onnozele geklede dames op het scherm verschijnt. Ik hoop dat je verhaal klopt.

 10. Yazz
  01 augustus 2007 om 10:31 uur.

  Mhh… eerst wel nu niet….
  Hoe kan het dat het zo in de publiciteit staat en vervolgens helemaal niet klopt?

  Trainer, jij bent goed geinformeerd. is Mo een geval van de klok en de klepel?

 11. rachid
  25 december 2007 om 11:47 uur.

  Salam alikom, as these mouhamed am your cousin rachid achehboun now live in valensia spain, when this pajina will discover what an honor for my time to wish a happy Christmas ojala ke ke has brought everything asked was cuidati many hugs for everyone and wish them throughout the success of the world! Or to wish them a happy new year greetings and also to the entire familla achehboun until then.

Plaats je reactie