MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko getroffen door aardbeving

13 augustus 2007 | in Marokko | 2 Reacties

AardebevingMarokko is zaterdagavond opgeschrikt door een aardbeving. Het Nationaal Geografisch Instituut meldde dat de beving een sterkte van 5.0 op de schaal van Richter had. De beving deed zich voor om 20.46 uur en was voelbaar in de steden Ifrane, Khénifra en Azrou, gelegen in een bergachtig gebied in Midden-Atlas.

Er vielen geen gewonden. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.

Ook in Spanje was er zondagochtend een beving met een sterkte van 5,1. De beving vond even voor 10.00 uur plaats en werd bijna overal in Spanje gevoeld. Ook daar vielen geen gewonden en er is geen noemenswaardige schade gemeld.

Er zijn 2 reacties

  1. iliass
    13 augustus 2007 om 12:22 uur.

    Hmdl dat er geen gewonden vielen

  2. thami
    18 augustus 2007 om 12:11 uur.

    Alhamdolilah

Plaats je reactie