MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Onbegrijpelijk dat Wilders niet in debat wil

20 augustus 2007 | in Politiek | 5 Reacties

anti-islam politicus Geert WildersDe Nederlandse Moslim Raad vindt het onbegrijpelijk dat PVV-fractieleider Geert Wilders een gesprek afslaat over zijn kritiek op de Koran. Voorzitter A. Khairoun: ,,Hij is van de Partij voor de Vrijheid, maar hij gunt ons niet de vrijheid om te reageren op zijn uitspraken. Dat is jammer.’’

Volgens Khairoun had de moslimraad Wilders uitgenodigd om een einde te maken aan de polarisatie tussen moslims en niet-moslims in Nederland. ,,Wij willen graag van meneer Wilders horen wat hem dwars zit,’’ zegt de voorzitter in het Algemeen Dagblad. ,,Hij komt telkens met scherpe uitspraken over de Koran, maar de Koran is geen gemakkelijk boek. Dat boek kun je niet even lezen en zeggen: zie je wel, daar staat dat alle moslims alle ongelovigen moeten doden.’’

Khairoun: „Daarom willen we graag in debat met Wilders. We hebben begrip voor zijn opstelling, maar we willen daar graag op reageren. Met alleen radicale uitspraken schieten we niks op in Nederland.’’

Er zijn 5 reacties

 1. Studente
  20 augustus 2007 om 11:14 uur.

  Ja hij weet dat hij zult verliezen. Hij is goed in het verkondigen van zijn mening in het openbaar maar o wee als hij daadwerkelijk deze mening moet beredeneren.

 2. mhamed
  20 augustus 2007 om 04:52 uur.

  hij weet dat zijn inbreng totaal zal veranderen is drama zeer zeker als hij mensen tegen over hem die de waarhied kennen!!!!!

 3. thamimount
  20 augustus 2007 om 05:39 uur.

  Sallaam ou 3alaykoum broeders en zusters in islam,
  Hij zal zeker verliezen met zijn tekort aan kennis over de islam. En de ongelovige zullen nooit tevreden met jou zijn,totdat jij jou godsdienst verlaat en je je bij hen aan schuift onthoud waarmee ALLAH SWT ons heeft gewaarschuwt. Ook zal de islam beindigen waarmee het begonnen was in de tijd van onze profeet saw werden de moslims gemartelt en zo zal de islam eindigen tot dat er geen islam meer bestaat dus lieve broeders en zusters bereid je voor met de ontmoeting van ALLAH SWT verspil je tijd niet aan dit leven en aan geert wilders maar gedenk ALLAH SWT en hij zal u gedenken moge ALLAH SWT ons leiden naar het rechte pad amin.

 4. mohamed - den haag
  22 augustus 2007 om 10:21 uur.

  Als de heer Wilders toch in gaat op de uitnodiging dan vind ik dat het juist belangrijk is dat iemand die zo wel goede kennis heeft van de islam en de Nederlandse taal goed machtig is het dialoog aan gaat met hem.
  In de moskeen hier in Nederland zijn deze in minderheid.
  Daarom is mij oproep naar alle moslims om te kijken of zij iemand kennen die deze verantwoordelijkheid kan nemen en de moslims vertegenwoordigd
  Iemand zoals Ahmed Didat.

  http://video.google.nl/videoplay?docid=6615669229060661159

 5. Mohamed
  09 september 2007 om 06:26 uur.

  In de naam van Allah, de Erbarmer, de Barmhartige.

  Vrede en vrede zij met mijn meest geliefde Profet Mohamed, die een verkoeling is voor mijn ogen.

  Het volgende:

  Ik vind het te triest voor woorden dat moslims zijn die Geert Wilders serieus neemt. Hij geeft toch al aan een verklaarde vijand te zijn van Allah, de Almachtige, de Profeet Mohamed en de Koran. \

  Wat is jullie doel om nog in debat te gaan met Geert Wilders?

  Ik zou een advies aan alle moslims willen geven. En dat is het volgende.

  Verspil geen tijd aan de krankzinnige uitlatingen van Geert Wilders. Neemt jullie zelf in bescherming tegen de uitlatingen van Geert Wilders.

  Houdt julie stevig vast aan het Boek van Allah, de Koran en de Soenna van de Profet Mohamed.

  Dat is de enige Redding, nu op de aarde en straks op de Dag der Opstanding.

  Geert Wilders kan ons, moslims, niet beschadigen of kapot maken.

  Hij pakt enkel zich zelf indien hij de strijd verder aanwakkert en aangaat tegen Allah, de Profeet , Koran en de moslims!

Plaats je reactie