MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De Baak organiseert Marokko Experience

28 augustus 2007 | in Economie, Maatschappij | 1 Reactie

De Baak organiseert Marokko ExperienceIn het kader van de Conferentie Nederlandse Arbeidsverhoudingen organiseert de Baak van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 november de Marokko Experience. Leiders uit het bedrijfsleven, de politiek, de publieke sector en de overheid zullen een ontdekkingsreis maken naar Casablanca, waar ze kennis zullen maken met diverse inwoners van deze veelzijdige stad.

De reis voert langs ondernemers, politici, kunstenaars, remigranten, professoren en andere bijzondere inwoners van deze veelzijdige stad. De Baak schrijft daarover: “We zijn er om van elkaar en de Marokkaanse bevolking te leren, maar ook van de geschiedenis, kunst en religie. Nederland en Marokko hebben al 400 jaar handelsbetrekkingen met elkaar. Dat is niet voor niets. We kunnen elkaar versterken, geestelijk verrijken, bruggen bouwen”.

Er is 1 reactie

  1. m. anders
    30 augustus 2007 om 12:17 uur.

    Willen ze bruggen bouwen? Begin dan maar eens in het noord-oosten van de Riff eens fatsoenlijke bruggen te bouwen. Want die wil cassablanco niet bouwen. Al dat gezeik met betrekking dit en dat betreft marokko. Ik word er zo moe van. 80% van de marokkanen in nl zijn van riffijns afkomst. het zou eens fijner zijn als er meer betrekkingen zouden zijn met dat gebied en het daar stimmuleren. Die mensen hebben het harder nodig om meer samen met westen te werken, want de arabieren daar kunnen ze zeker niet op bouwen…

    gegroet allen.

    M. Anders

Plaats je reactie