MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay en Aissati krijgen ‘vasten verlof’

18 september 2007 | in Sport | 1 Reactie

Aissati en Afellay in pakIbrahim Afellay en Ismail Aissati waren dinsdagochtend de grote afwezigen op training van PSV. Het duo krijgt extra rust in verband met de ramadan, schrijft De Telegraaf. De middenvelders zullen vanmiddag een lichte looptraining doen.

De Eindhovenaren werkten de laatste training af voor het Champions League-duel met CSKA Moskou, woensdag in eigen stadion.

Er is 1 reactie

  1. King_mes
    18 september 2007 om 07:22 uur.

    Als je ‘gewoon’ mee doet en presteert is er ook meer begrip en krijg je veel voor elkaar. Goed gedaan jongens en wens jullie veel sterkte in jullie carrieres.

Plaats je reactie