MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslim organisaties gaan samenwerken

28 september 2007 | in Geloof, Media | 1 Reactie

IslamDe Nederlandse Moslim Raad (NMR) en het Contactorgaan voor Moslims & Overheid (CMO) hebben overeenstemming bereikt over samenwerking met betrekking tot de beschikbare zendtijd op basis van artikel 39f van de Mediawet. Op deze manier is de zendtijd voor de hoofdstroming islam in Nederland veilig gesteld tot en met augustus 2010.

Bij de totstandkoming van de samenwerking hebben de Stichting Islam & Burgerschap en het Commissariaat voor de Media (CvdM) een stimulerende rol gespeeld. Tegelijkertijd hebben de moslimorganisaties NMR en CMO in hun besluit tot samenwerking het belang van de gehele moslimgemeenschap laten prevaleren.

NMR en CMO beschikken gezamenlijk over 52 uur televisiezendtijd per jaar en ruim 200 uur radiozendtijd. De programma’s worden verzorgd door de NMO (Nederlandse Moslim Omroep) en de NIO (Nederlandse Islamitische Omroep). De programma’s worden uitgezonden op Nederland 2 en Radio 5.

Er is 1 reactie

  1. studente
    28 september 2007 om 04:14 uur.

    slim, slim!

Plaats je reactie