MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Advocaat Amin M. verwacht uitstel

08 oktober 2007 | in Maatschappij, Marokko | Reageer

ilona nemethHet hoger beroep tegen Utrechter Amin M. die is veroordeeld voor de moord op de Utrechtse Ilona Németh, wordt vermoedelijk uitgesteld. Dat verwacht zijn Marokkaanse advocaat Saou meldt het Algemeen Dagblad. Saou zegt meer tijd nodig te hebben om het hoger beroep voor te bereiden. Bovendien is het ramadan.

Vrijdag diende wel een eerste zitting in het hoger beroep, waar Saou om uitstel gaat vragen. Amin werd in juni van dit jaar in de Marokkaanse stad Salé veroordeeld tot de doodstraf voor de moord op de Utrechtse Németh. De advocaat van M. ging in hoger beroep, omdat er volgens hem een groot gebrek aan bewijs is. Bovendien zijn er verklaringen gebruikt van getuigen die niet door de Marokkaanse rechtbank zijn gehoord.

Plaats je reactie