MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Hooligans’ gearresteerd na rellen

24 oktober 2007 | in Sport | 1 Reactie

hooligansZevenentwintig mensen, waaronder zestien minderjarigen, zijn zaterdag gearresteerd na rellen die plaatsvonden tijdens en na de derby tussen de Marokkaanse voetbalclubs, Wydad- en Raja Casablanca. De 16 minderjarigen, die naar verluidt betrokken waren bij de incidenten in het Mohammed V complex, zijn gearresteerd en staan onder toezicht van de politie. De elf volwassenen zitten in de gevangenis in afwachting van hun straf. Zo meldt Maghreb Arabe Press.

Bij de rellen raakten een ambtenaar en een brigadegeneraal gewond. Verder werden er politievoertuigen beschadigd.

Wydad won de wedstrijd met 2-0. De aanvaller Mustapha Bidoudane, een voormalige speler van Raja, scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd twee keer voor zijn nieuwe club.

Er is 1 reactie

  1. batata
    25 oktober 2007 om 07:49 uur.

    er is een kleine jongetje dood gegaan ….hij werd vertrapt door de supporters

    dit is toch niet normaal meer

    allahierehmoe en mogen allah ze familie sbar geven in deze trieste tijden

Plaats je reactie