MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Steekpartij na pesterijen slachtoffer

26 oktober 2007 | in Maatschappij | 6 Reacties

de plaats van het delictDe 14-jarige Turkse Hüseyin P., die ervan wordt verdacht dat hij op 11 oktober de 16-jarige Marokkaanse Youssef Mokhtari bij het Technisch College (TeC) in Amsterdam-West heeft doodgestoken, was het slachtoffer van pesterijen.

Dat zei zijn advocaat Bram Moszkowicz donderdagavond in het televisieprogramma Pauw en Witteman meldt Nu.NL. Volgens de raadsman maakten vier jongens hem het leven zo zuur dat hij uiteindelijk uit noodweer zijn mes heeft getrokken en met zijn arm voor zijn ogen in het wildeweg heeft gestoken.

Er zijn 6 reacties

 1. Kamal
  26 oktober 2007 om 01:04 uur.

  moord = moord, als mijn leven zuur is geworden door wie dan ook, dan is dit geen excuus om de ander bewust te vermoorden. Maar in mijn ogen zal de “moordenaar” geen lange straf krijgen voor zijn daad (maximaal 1 jaar). Dit vind ik echt jammer, want ik weet zeker dat de kans heel groot zal zijn dat ie weer een mes in zijn zak zal nemen nadat hij vrijgelaten wordt. In Marokko had ik een rechtszaak bijgwoond waarbij twee minderjarige jongens (allebei van 16 jaar) een man bewust hadden vermoord. Ze kregen 20 jaar onlangs dat ze minderjarig waren.

 2. mohammed
  26 oktober 2007 om 02:30 uur.

  en mag blijkbaar macht weer in nederland iemand dat mag het geen speltje of die hollander denken weer er gaat eentje en morgen kom er een weer bij to

 3. ibtissam
  27 oktober 2007 om 03:47 uur.

  Ik vind 20 jaar overdreven maar na ongeveer 5 jaar starf zal hij wel doorkrijgen dat hij geen mes meer zomaar in iemand zal steken

 4. ghalil
  27 oktober 2007 om 08:50 uur.

  waarom zeggen ze niet dat de turk van meerdere scholen is afgetrapt omdat hij slecht gedrag heeft
  en te veel vechtpartijen heeft uitegelokt
  komt er is bij dat leerlingen van uit de zelfde klas als hem hebben aangegeven bij de directeur dat hij zelf meerdere personen op die school heeft bedrijgd en aangevallen
  dit komt van mensen die ik ken die bij hem in de klas zitten
  zowel oud leerlingen als leerlingen van nu
  waarom zeggen ze dit dan niet

 5. ghalil
  28 oktober 2007 om 01:41 uur.

  zo makkelijk komt hij er niet af
  1 jaar te weinig en 20 jaar te overdrijvend
  paar jaar annuïteit zal hij krijgen en daarna als hij als volwassene word gezien
  nog wat jaartjes cel erbij

 6. yassin k
  30 oktober 2007 om 08:18 uur.

  KIJK HET IS TRIEST.MAAR DEZE DINGEN GEBEUREN NU EENMAAL.IK WIL HIERBIJ VEEL STERKTE WENSEN AAN ZIJN OUDERS EN NABESTAANDEN.

Plaats je reactie