MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Is Maddie toch in Marokko?

05 november 2007 | in Maatschappij | 5 Reacties

Madeleine McCannDe Engelse media zijn massaal neergestreken in een Marokkaans Berberdorp bij Fes want ze weten zeker: daar kan Maddie gevonden worden. ‘Hier ligt de sleutel’, koppen kranten. In dat kleine stoffige dorpje Karia Ba Mohamed waar bedelaars op straat liggen en ezels rondscharrelen, zou een ongeveer 40-jarige vrouw moeten wonen die de antwoorden heeft.

Detectives van het ‘Metodo 3-team’, een ingehuurd Spaans privé-bureau, zeggen gebeld te zijn door een school-inspecteur in de regio. Hij vertelde over ‘cruciale informatie’ te beschikken. De man had Maddie gezien en vijftien mensen in de streek zouden het verhaal bevestigen. Het door de McCanns ingehuurde team reisde daarna meteen af naar Marokko. Met in hun kielzog een horde Britse journaliste, schrijft De Telegraaf.

Het spoor naar Karia begon toen een maand geleden een eerdere tip in Marokko werd nagetrokken. Daar bleek uiteindelijk wel een blond meisje te leven, maar dat was niet Maddie. De onderzoekers lieten honderden opsporingsposters achter. De school-inspecteur zou daarop zijn aangeslagen.

De Marokkaanse politie heeft al een deur-aan-deur onderzoek gedaan in het 2000 huizen tellende dorp. Zonder resultaat. Maar nu worden de enclaves buiten het dorp bezocht. Maddie zou wonen bij een vrouw van in de veertig en een ander tienermeisje.

In het dorp wonen zelf maar 18.000 mensen, maar in de gebieden er omheen wel 130.000. De politie zal weken nodig hebben om iedereen te bezoeken.

Er zijn 5 reacties

 1. kano
  05 november 2007 om 06:01 uur.

  Spanjaarden de grote leugenaars, hiemee willen ze alleen maar aandacht trekken en meer poen verdienen, er wordt veel geld verdient met zulke leugens, vooral de media verdient een hoop, er zijn ook marokkanen die het spelletje meespelen en wat dirhams willen verdienen zoals die man en z n
  fabeltjes.

 2. Vosss
  05 november 2007 om 06:06 uur.

  wollah egt onzin man wat heeft se daaar te soeken man mensen denken niet naar
  maar laat se maar naar marokko gaan kunne onse marokane nog wat geld aan hun verdiene

 3. zoon van alhoceima
  07 november 2007 om 11:35 uur.

  leuk trukje om de blondjes in rif te vinden en te onderzoeken.
  huis aan huis bezoek van die klooekjidjksiowk….marokaanse politie.

  ik hoop dat ze hoog in de bergen van rif de verkeerde awayager tegen komen die zijn dochters niet laat onderzoeken.

 4. ghalil
  07 november 2007 om 09:24 uur.

  inshallah komen ze daar paar boerenkinderen tegen
  la adab la walo
  beetje geladen konkaris en schieten op die handel
  leren ze het af om langs te komen en de zusjes te controleren voor eigen genot
  tfoe ya na sel3a

 5. Maastricht_hoSsel
  11 november 2007 om 04:41 uur.

  jongens leer eerst fatsoenlijk arabisch schrijven,
  stelletje berbers

Plaats je reactie