MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Getuige Maddie bedreigd door maffia

08 november 2007 | in Maatschappij | 10 Reacties

Madeleine McCannDe getuige die Maddie in een taxi in Marokko zag, wordt bedreigd door de maffia. De vrouw is zelf moeder van een dochtertje van ongeveer dezelfde leeftijd als Maddie. Volgens de 24-jarige Naoual Malhi hebben ze haar gewaarschuwd dat ze haar mond moet houden over wat ze gezien heeft als zij, haar dochter en haar familie gezond willen blijven. Dat schrijft De Telegraaf.

Maar Malhi legt zich niet zomaar neer bij de bedreigingen en is zelfs van plan om in Marokko zelf op zoek te gaan naar de vermiste peuter. “Ik ben niet bang van de maffia”, zegt ze. “Het is duidelijk dat ik iets op het spoor ben, want anders zouden ze me niet bellen.” Ze is er van overtuigd dat ze Maddie eind september in een taxi heeft zien stappen in de armen van een vrouw.

Haar telefoongesprekken worden opgenomen en naar de politie gebracht, in de hoop dat ze op die manier iets meer te weten kunnen komen over het meisje dat de vrouw gezien heeft. De McCanns zelf geloven de vrouw en achten het heel waarschijnlijk dat hun dochter zich in Marokko bevindt.

Er zijn 10 reacties

 1. kano
  08 november 2007 om 03:04 uur.

  Weer een fabeltje van de Telegraaf.

 2. mjahed
  08 november 2007 om 02:38 uur.

  Na mr de Uil heeft De Telegraaf nu ook al een fabeltjeskrant

 3. ghalil
  09 november 2007 om 10:28 uur.

  zeker info van de spaanse politie binnen gekregen
  bla bla bla
  onzin gedoe
  ze3ma vrouwtje wilt held gaan spelen
  zo te zien weer iemand die om aandacht aan het vragen

 4. karim
  10 november 2007 om 03:32 uur.

  dat is wel echt cnn zegt dat ook

 5. ghalil
  10 november 2007 om 11:17 uur.

  wat denk je zelf dan

  de ouders zijn zowat op elk zender over heel de wereld geweest
  en als er dan zoiets naar buiten komt
  dan is het wel logiesch dat het weer op zowat elke zender komt
  en hoe kun je dan beter aandacht krijgen dan onzin praten

 6. cosss
  11 november 2007 om 12:26 uur.

  om een kleine meisje zoveel ophef
  dir gebeurt dagelijks in de wereld maar omdat ze toevallig engels is moet de hele wereld op zijn kop worden gezet

 7. Maastricht_hoSsel
  11 november 2007 om 04:44 uur.

  Maryam Hassouni is foccking geil man,, wajoww check haar koppie

 8. adil
  12 november 2007 om 04:41 uur.

  de telegraaf is geen fabeltje krant maar een sprookjes krant zij weer met al hun bledders

 9. adil
  12 november 2007 om 04:43 uur.

  en FUCK al die kk stink racisten:@@:@:@:@:@:@:@:@

 10. Nasirah
  13 november 2007 om 12:47 uur.

  Het is erg genoeg dat een klein onschuldig kind vermist wordt. Het is dan ook niet juist dat sommigen zich negatief opstellen en het blijkbaar niet belangrijk genoeg vinden dat het om een klein kind gaat. Het zou je eigen kind kunnen zijn.
  TV, krant en radio zijn altijd de middelen geweest die mensen aanzetten tot onderlinge wrijving. Propaganda is een thema dat dagelijks voorkomt, toch kunnen wij niet onze ogen sluiten voor de onschuldige mensen die hiervoor moeten boeten. Natuurlijk weten we allemaal dat het niet om 1 kind gaat in de hele wereld, maar zoveel meer gaande is waar wij niet van horen of zien…maar wel weten. Het is net als je geloof…het bestaat wel maar we maken er geen propaganda van! Dit kind moet in de armen van haar ouders terug gebracht worden zonder de commotie van de hele wereld….met prive detectives en een opsporings team…dan is de kans waarschijnlijk ook veel groter dat zulke kinderen levend gevonden worden.

  Een veilige dag nog.

  Nasirah

Plaats je reactie