MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prijsvechter Air Arabia opent basis in Rabat

09 november 2007 | in Economie, Marokko | 1 Reactie

Air ArabiaAir Arabia, een low cost carrier uit de Verenigde Arabische Emiraten, slaat de vleugels uit naar Marokko. De maatschappij heeft woensdag (7 november) bekendgemaakt dat het in de Marokkaanse hoofdstad Rabat de tweede basis opent. Vanaf de nieuwe basis wil Air Arabia gaan vliegen op bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De aankondiging volgt op een overeenkomst die Air Arabia heeft gesloten met Regional Air Lines, een private luchtvaartmaatschappij uit Marokko. De prijsvechter zal het succesvolle low cost businessmodel toepassen op het management van het Marokkaanse bedrijf. Ithmaar Bank uit Bahrein zorgt voor een financiële injectie voor de activiteiten in Noord-Afrika.

Met de vestiging van een basis in Marokko speelt Air Arabia in op het groeiende toerisme in het Noord-Afrikaanse land. Bovendien biedt het de mogelijkheid om bestemmingen in Europa aan het routenetwerk toe te voegen, zo schrijft LuchtvaartNieuws. Wanneer de activiteiten in Marokko van start gaan is niet bekendgemaakt.

Er is 1 reactie

  1. crazyy me
    09 november 2007 om 11:11 uur.

    mooi pompen maar! alleen het geld word er net zo makkelijk weer uitgepompt door hoge ambtenaren en politici etc etc

Plaats je reactie