MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TV: verslaafd en moslim

18 november 2007 | in Gezondheid, TV | 2 Reacties

WaterpijpEen verslaving aan drugs of alcohol is een taboe binnen de islamitische gemeenschap. Het bespreekbaar maken van het onderwerp en een overzicht van instanties die verslaafden helpen, kunnen volgens hulpverleners bijdragen aan een oplossing.

Vandaag (zondag) een uitgebreide reportage over verslaafd en moslim zijn, met de verhalen van verslaafden en hulpverleners.
Nioscoop zondag 18 november, 15.00 uur – 15.30 uur, Nederland 2

Er zijn 2 reacties

 1. brother
  19 november 2007 om 08:40 uur.

  Verslaafd en nep moslim zijn.

 2. Oessie
  09 maart 2008 om 11:38 uur.

  wie beslist of een verslaafde moslim is of geen moslim is…
  dat is Allah en niet jij dus wees niet zo snel in je ordeel

Plaats je reactie