MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans Filmfestival in Den Haag

23 november 2007 | in Film | 1 Reactie

Marokkaans Filmfestival CINEMAR Van donderdag 29 november tot en met woensdag 5 december 2007 vindt in Filmhuis Den Haag CINEMAR 2007 plaats: de 5e editie van het Marokkaans Filmfestival georganiseerd door de Rotterdamse Stichting Al Jisr.

Centraal in het festival staan producties die gedurende de afgelopen twee jaren zijn gemaakt door Marokkaanse filmmakers binnen en buiten Marokko. Het festival kiest voor kwalitatief goede films met een duidelijke inhoud, die sociaal-maatschappelijke problemen aankaarten. Filmhuis Den Haag vertoont een speciaal geïmporteerde selectie, waarbij alle films Engels ondertiteld zijn.

Zie hier het programma.

Er is 1 reactie

  1. Studente
    23 november 2007 om 09:08 uur.

    interessant!

Plaats je reactie