MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

SVB voert voorlichtingsactie in Marokko

23 november 2007 | in Carriere, Economie | 1 Reactie

Sociale VerzekeringsbankDe Sociale Verzekeringsbank (SVB) voert in Marokko een mediacampagne in samenwerking met de Marokkaanse Caisse Nationale de Sécurité Sociale (CNSS). Met paginagrote advertenties in dagbladen worden informatiedagen aangekondigd voor Marokkanen die in Nederland hebben gewoond en gewerkt.

Het is voor het eerst dat een dergelijke actie wordt gehouden voor remigranten uit Nederland. Tussen 26 en 29 november kunnen mensen hun dossier langsbrengen of opsturen naar de CNSS in Al-Hoceima. De actie wordt gehouden in het kader van een verdrag dat Nederland en Marokko hebben gesloten over samenwerking in de sociale zekerheid.

Een medewerker van het CNSS-kantoor meldt dat al honderden telefoontjes zijn binnengekomen van mensen uit het hele land.

Er is 1 reactie

  1. peter
    28 november 2007 om 12:27 uur.

    pas maar op. als je dan gefraudeerd heb met bv je tweede huis daar, ben je er gloeiend bij. terecht vind ik. iedereen moet zich aan regels houden. maar wie weet hebben sommige aow-ers ofso ook nog wel recht op geld? kunnen ze alsnog dat tweede huisje kopen. haha

Plaats je reactie