MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wouters vol lof over spel Afellay

28 november 2007 | in Sport | Reageer

afellayPSV heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen. De regerend landskampioen won in Rusland knap met 0-1 van CSKA Moskou, waardoor het verzekerd is van Europese overwintering in minimaal het UEFA Cup-toernooi. Jefferson Farfan maakte in de eerste helft de enige goal van het duel.

Na afloop van de wedstrijd complementeerde PSV-trainer Jan Wouters vooral het spel van Ibrahim Afellay.

“We hebben iemand gemist die een man uit kan spelen op het middenveld. Aan de bal was Ibrahim geweldig. Zeker gezien de tijd dat hij geblesseerd, als je dan zo terug kan komen doe je het heel goed”, aldus Wouters volgens Goal.com.

Ook had de coach nog wat advies voor de jonge middenvelder: “Als hij in het vervolg wat sneller de pass kan geven en niet te lang dribbelt als er ruimte komt, dan ligt er een hele mooie toekomst voor hem in het verschiet.”

Plaats je reactie