MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Nederlandse top drie volgt Amrabat’

25 december 2007 | in Sport | 8 Reacties

Nordin AmrabatHet is nog steeds maar de vraag of Nordin Amrabat tot de zomer zal blijven. De middenvelder/aanvaller is bezig aan een super seizoen met zijn VVV Venlo. Daarvoor zaten er deze week scouts van de Nederlandse top drie op de tribune.

FC Utrecht, FC Twente, Willem II ook zou er een onbekende Duitse club zich bij VVV Venlo hebben gemeld. Maar nu het er op lijkt dat PSV, Feyenoord en Ajax achter de rappe aanvaller aanzitten kunnen de andere ploegen de handtekening van Nordin Amrabat wel op hun buik schrijven, schrijft V-bal.nl.

“De top-3 heeft hier de afgelopen weken op de tribune gezeten om hem te bekijken en nu komt er ook al interesse vanuit het buitenland. Enkele clubs namen al contact op. Het is absoluut niet de bedoeling dat hij eerder vertrekt. De komende tijd wachten we af wat er allemaal op ons afkomt,” dit meldt de Algemeen directeur Marco Boogers tegenover ELF.

Er zijn 8 reacties

 1. berkane
  25 december 2007 om 09:04 uur.

  kom naar ons rotterdam Feyenoord

 2. Dirk Schiringa
  25 december 2007 om 07:04 uur.

  Wil je het echt maken ? Kom dan naar AZ ALKMAAR ! Az 4 ever

 3. am
  26 december 2007 om 01:20 uur.

  zo gaa t die jongen kapot laat hem eerst rijp worden anders gaat hij kapot
  op zo leeftyd.voraal bij groote clubs ik raad hem rustig aan te doen en als
  hij rijp is kan hij meer geld vangen dan nu,laat je niet gek maken
  eerst presteren dan incasseren.

 4. issam
  27 december 2007 om 01:48 uur.

  gaat goede kant op jongen ga zo door

 5. mhamed
  29 december 2007 om 01:54 uur.

  karakter eerst tonen want hij heeft het wel maar nog niet helemaal.
  succes jongen en doe je best.

 6. Berkany
  01 januari 2008 om 03:00 uur.

  ga naar hereveen, twente ,utrecht of psv zeker dat je slaagt.

 7. mocrogirl
  09 januari 2008 om 04:02 uur.

  HHAHAHAHAHAHAHAHAH Az staat nu 14e ofz!

  Am je hebt helemaal gelijk!

 8. Arifi
  11 januari 2008 om 04:51 uur.

  we zijn trots op onze Riffijn Amrabat!! heel Nador is trots op je en zeer zeker Ait Oulichek waar jouw ouders vandaan komen!!! VIVA AMRABAT

Plaats je reactie