MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ajax-supporters juichen komst El Ahmadi toe

07 januari 2008 | in Sport | 4 Reacties

El AhmadiUit een onlangs gehouden poll onder een deel van de Ajax-fans blijkt dat bijna 55% van de fans de komst van El Ahmadi zou toejuichen. De middenvelder is momenteel één van de steunpilaren bij FC Twente. Als het aan de supporters van Ajax ligt, versterkt hun favoriete club zich op korte termijn met de Marokkaan.

De 22-jarige El Ahmadi wordt door sommige fans zelf al beschouwd als de ideale vormgever van het Ajax-middenveld voor de komende jaren, meldt Goal.com. Echter, niet iedereen is overtuigd van de kwaliteiten van de middenvelder. Ruim 25% van de deelnemers aan deze poll denkt dat El Ahmadi te kort komt voor het niveau van Ajax, terwijl ruim 20% liever een andere speler ziet komen.

Er zijn 4 reacties

 1. Jamal
  07 januari 2008 om 02:57 uur.

  Welk nivo? Ajax en Nldse clubs hebben geen nivo.

 2. Fatima
  07 januari 2008 om 05:25 uur.

  el Ahmadi is een prachtige speler, ik wens hem veel succes bij hopelijk een mooie topclub. Ik ben overigends overtuigd dat el Ahmadi weldegelijk het niveau van een topclub aankan.

 3. mocrogirl
  09 januari 2008 om 04:00 uur.

  Bij de Nederlandse eredivisie kun je niet eens spreken over een niveau, laat dat maar aan het Engels voetbal over.

 4. baali nabil
  15 januari 2008 om 06:51 uur.

  el ahmadi is top speler succes assahbi

Plaats je reactie