MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rutger Hauer wil Tofik Dibi helpen met film

28 januari 2008 | in Film, Marokko | 7 Reacties

Tofik DibiDe Nederlandse (en internationale) Filmicoon Rutger Hauer staat niet onwelwillend tegenover het idee om Groen Links-Kamerlid Tofik Dibi te adviseren bij het maken van diens film over de islam. Dibi wil een ‘tegenfilm’ maken als reactie op de gewraakte film van Geert Wilders.

„Als Dibi een heel goed idee heeft, waarom zou ik hem dan niet adviseren?’’ zegt Hauer. ,,Ik heb gezegd dat hij me kan bellen. Dan zie ik wel of ik er iets mee doe,’’ aldus Hauer in het Algemeen Dagblad.

Er zijn 7 reacties

 1. skery_vanuit_marokko
  28 januari 2008 om 01:02 uur.

  steniging komt in de bijbel voor

 2. Henk -Rotterdam
  28 januari 2008 om 11:09 uur.

  Skerry
  Heel goed, staat er inderdaad in en wel in de verhandelingen van
  Ezechiel 16 : 35-43.
  Aangezien de Bijbel de opvolger is van de Torra er eerder was dan de Koran doen alle schreeuwers er beter aan eerst de bijbel eens te gaan bestuderen en dan pas de islam aan te vallen met kretogie die hen te boven gaat.
  Men vindt veel straffen in Islamitischge landen onmenselijk,maar vergeten dat de eerste volgelingen van de profeet Jezus voor de leeuwen werden geworpen en in volle arena’s werden verscheurd als vermakelijk schouwspel,dat het tot ver in de vorige eeuw nog de gewoonte was om afvallige te doden en zelfs op de brandstapel te zetten.

 3. WAR
  28 januari 2008 om 12:28 uur.

  stoer dat rutger dat wil ………….

 4. Maghrebie
  28 januari 2008 om 03:35 uur.

  Ik zou Toufik adviseren om het groots aan te pakken. In plaats van een NPS filmpje gelijk aan een Holywoodfilm beginnen. Iets over Moorse tijd, hoe christenen, joden en moslims onder een dak en onder een zeer welvarende staat leefden.
  Het wordt een kaskraker………………….

 5. skery_vanuit_marocco
  29 januari 2008 om 01:58 uur.

  henk-rotterdam

  ik heb een bijbel in de kast liggen in de nederland als wat in koran voor komt ook voor de bijbel

  ik was met nederlander aan het praten ik zei tegen hem ja homo komt ook voor in de bijbel hij zei nee hoor helemaal niet waar dan ik heb nooit gelezen blabla ik nam volgende dag de bijbel mee ik zei hier lees maar opeens moest hij weg dat zegt al genoeg

 6. mocrogirl
  30 januari 2008 om 11:28 uur.

  Wel goed van die ene Rutger!

 7. Abdars
  31 januari 2008 om 03:58 uur.

  Go Ruther, Hij bewijst dat hij echt van Nederland houdt.

  Rutger is een echte Hollander open persoonlijkheid en op zoek naar praktische oplossingen. Net zoals die manager van de publieke omroep die bij het gesprek weleens komt..kijk dat zijn realisten, die iets willen opbouwen.

  De rest kan me werkelijk waar gesolen worden, die neo-conservatieven boeven….Pauw en Witteman….en die andere haat zaaiers voor de kijkcijfers.

  Als het aan deze mensen lag braken het liefst morgen Parijse toestanden uit de grote steden…zij zijn uit op sensatie omdat zij geen ander nobele levensdoel hebben..er valt in het normale goede leven geen glorie te halen voor hen en er valt niet meer dan perverse, sarcastische, narcistische humor te beleven voor deze megalomane nep-intellectuelen op de rug van de sociale onderklasse……

Plaats je reactie