MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Veroordeling voor aanslag op moskee

30 januari 2008 | in Maatschappij, Overheid | 7 Reacties

MolotovcocktailVier jonge Haarlemse racisten zijn woensdag door de rechtbank in Haarlem veroordeeld, omdat ze in juli vorig jaar een aanslag pleegden op een moskee in hun woonplaats. De vier, in de leeftijd van 16 tot 19 jaar, kregen straffen variërend van acht maanden jeugddetentie en 120 uur werkstraf tot tien maanden cel waarvan vijf voorwaardelijk en 120 uur werkstraf.

De terroristen jongeren gooiden eind juli meerdere molotovcocktails naar een moskee in het Reinaldapark. De schade bleef beperkt, doordat de flessen met brandstof in het gras ontploften of in een sloot belandden. De vier hebben aangegeven racistische motieven te hebben gehad voor de aanslag.

Er zijn 7 reacties

 1. bilal
  30 januari 2008 om 05:19 uur.

  die foto is echt grappig is van gta ( dat is een spel )

 2. Yassine
  30 januari 2008 om 06:45 uur.

  Tering racisten

 3. mohamed@denhaag
  30 januari 2008 om 07:15 uur.

  waarom is het woord terroristen doorgestreept?
  Ze zijn toch terroristen? Of zie ik het verkeerd!?

 4. mohamed@denhaag
  30 januari 2008 om 10:25 uur.

  of zal het zijn dat hij in een andere categorie valt

 5. skery_vanuit_marocco
  30 januari 2008 om 10:32 uur.

  mohamede@denhaag

  vind ik ook net als

  Moslims worden met de dag beledigd en er komt nota bene weer een haatzaaiende film uit. Maar als er een kaart van Boomerang komt waarop joden benadeeld worden dan is het meteen kabaal in Nederland en moet het meteen gestopt worden

 6. pssst
  31 januari 2008 om 02:10 uur.

  –EDIT–
  (Hopelijk wordt deze reactie gewoon geplaats door de redactie want het zal niet de eerste keer zijn dat ze een reactie van mij verwijderen.)

  nee als je normaal post dan wordt het niet verwijderd, nu dus wel..

 7. Barbare
  01 februari 2008 om 01:37 uur.

  ik ruik oorlog…de barbaren staan uit hun graf de geschiedenis zal zich herhalen…… en nemen elke land in ons bezit..

Plaats je reactie