MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B rapt nummer van Thomas Berge

31 januari 2008 | in Marokko, Muziek | 6 Reacties

Ali B.Rapper Ali B feliciteert zanger Thomas Berge met zijn 18e verjaardag. Hij doet dat niet op de gebruikelijke manier, met een hand of een presentje, maar met een rapversie van nummers van Berge. Volgens Nu.NL was Ali B speciaal voor de verjaardag van de blonde zanger naar Enschede gekomen om hem daar tijdens zijn partijtje te verrassen. “Thomas kwam Ali B een tijdje geleden tegen en rapte een nummer van hem. Dat vond Ali zo leuk dat hij beloofde een keer een rap te maken van een van Thomas’ nummers”, aldus de manager van Berge woensdag.

Er zijn 6 reacties

 1. bilal
  31 januari 2008 om 08:43 uur.

  leuk dat die jongen meedoet in de nederlandse maatsschapij doet me goed omdat te zien

 2. Abderrahim
  31 januari 2008 om 10:45 uur.

  Noem je dit nou nieuwswaarde?? Walgelijk is dat mannetje, Dat er nog aandacht aan hem wordt gegeven is een wonder.

 3. charloisss!!
  31 januari 2008 om 11:12 uur.

  ewa safi man

 4. mocrogirl
  08 februari 2008 om 09:39 uur.

  Abelrrahim is jaloers..!!

 5. peter
  08 maart 2008 om 10:28 uur.

  dit website van rapper en dj’s ik hou .. groertjes van peet

 6. peter
  08 maart 2008 om 10:30 uur.

  malissa is jarloers maar ik hou niet vaan haar maar zij wel van mij ali,b als je dit lees hou ik meer van jou ik kom ui zeist me email,, petertjehermans@hotmail.com

Plaats je reactie