MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PvdA start procedure tegen Ismaili

04 februari 2008 | in Politiek | Reageer

Bouchra IsmailiDe PvdA-fractie in de Rotterdamse deelgemeente Charlois begint maandag een zogeheten terugroepingprocedure tegen het raadslid Bouchra Ismaili. Dat zegt fractievoorzitter van de PvdA in Charlois Michel de Baan.

Het landelijk partijbestuur besluit na de procedure hoe de kwestie wordt opgelost. Haar fractiegenoten vroegen Ismaili onlangs haar zetel aan de partij terug te geven. De fractie is tot de procedure overgegaan nadat Ismaili een door de fractie gestelde deadline heeft genegeerd.

Ismaili zou voor zondag 20.00 uur aangegeven moeten hebben of ze haar zetel al dan niet zou opgeven. De Baan zegt tot nu toe niets van het raadslid te hebben gehoord. Bouchra Ismaili was maandagmiddag niet voor commentaar bereikbaar, maar eerder zei ze er niets voor te voelen haar zetel op te geven.

Plaats je reactie