MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV blijft Amrabat volgen

18 februari 2008 | in Sport | 5 Reacties

Nordin AmrabatPSV heeft zeer veel interesse in de verrichtingen van Nordin Amrabat. De aanvaller van VVV-Venlo was dit seizoen al goed voor zes doelpunten en staat al geruime tijd in de belangstelling van een aantal subtoppers. Volgens SoccerNews zou PSV nu ook zeer geïnteresseerd zijn.

Eerder werd de buitenspeler van Marokkaanse komaf al gelinkt aan FC Utrecht, FC Twente en SC Heerenveen. De 20-jarige aanvaller gaf eerder aan dat hij graag in Nederland wil blijven en het liefst naar een subtopper vertrekt, om vervolgens de stap naar de top te maken.

Amrabat is pas bezig aan zijn tweede seizoen in het betaald voetbal. In zijn eerste seizoen bij FC Omniworld blonk hij zo uit dat hij meteen naar VVV-Venlo vertrok. Het is nu zeer aannemelijk dat Amrabat ook bij de Limburgers al na een seizoen vertrekt.

Er zijn 5 reacties

 1. abdesss@hotmail.com
  18 februari 2008 om 12:47 uur.

  hij was weer eens gevaarlijk tegen utrecht

 2. Amchom
  18 februari 2008 om 09:14 uur.

  AmRabat de Bestee

 3. am
  19 februari 2008 om 09:03 uur.

  hy is goede hoop ik dat hy voor marokko kiest

 4. Berkany
  19 februari 2008 om 05:34 uur.

  amrabatshow.

 5. mocrogirl
  01 maart 2008 om 06:01 uur.

  @ Am, denk niet dat hij vo0r Marokko gaat kiezen, hij heeft al vaker aangegeven uit te willen kome vo0r NL

Plaats je reactie